Saltar al contingut

Gestoria i Assessoria a Granollers i Girona

Nosaltres ens ocupem de tot perquè tu visquis tranquil

Gestor administrativo colegiado
economistes catalunya

Si algo define a nuestra gestoría es nuestra alta especialización en todo tipo de trámites ante la Jefatura de Tráfico de Barcelona y Girona: compraventa y cambio de nombre de coche o moto, duplicado de carnet de conducir o permiso de circulación, canje de carnet de conducir extranjero o de la Unión Europea (UE)y un largo etcétera.

Posem a la teva disposició tots els tràmits de la Direcció General de Trànsit (DGT) de manera àgil, sense fer cues i sense esperar cites eternes.

Tu parla, nosaltres escoltem. I t'assessorem sobre la millor manera de resoldre qualsevol problema que et rondi el cap. Et donem solucions perquè puguis despreocupar-te i dedicar-te al teu negoci i a la teva família.

Somos tu asesoría fiscal, contable y laboral de confianza en Granollers y Girona.

Ens ocupem de la teva declaració de la Renda, confecció i presentació de l'IVA i IRPF d'autònoms i PIMES, gestió d'ajudes i subvencions. No dubtis a consultar-nos!

Siguis particular, autònom o empresa, assegurarem tots els teus riscos amb la millor relació qualitat-preu perquè puguis viure tranquil, i t'oferirem els millors productes per a cuidar dels teus diners i fer-ho créixer.

Obrir chat
1
Scan the code
Parlem?