Saltar al contingut

Assegurances

La nostra Gestoria és altament polifacètica, especialitzada en assegurances de cotxe, assegurances de moto, assegurances de llar, assegurances de comerç, assegurances de comunitat, assegurances de vida, assegurances de salut. Entenem que al mercat actual, el més important és oferir un servei de qualitat al preu més competitiu, per descomptat, amb les millors cobertures del mercat.

Des de l'any 2009 VYA Assessors Digitals està especialitzada a l'àrea d'assegurances per a particulars, autònoms i empreses. En un món totalment globalitzat, hi ha la necessitat de cobrir tots els riscos per protegir el patrimoni adquirit per ciutadans i empreses durant anys d'esforç. La nostra Gestoria té una àmplia gamma de productes que ofereixen les millors cobertures al preu més competitiu del mercat.

A VYA Asesores assegurem tots els riscos, per particulars, autònoms i empreses.

Per a particulars oferim assegurances de moto, cotxe, llar, estalvi, vida, incapacitat laboral 24hores. Sempre assessorats per la figura del nostre assessor que detectarà les necessitats del client per poder-te oferir de manera integral una millora a les pòlisses actuals que tinguis en altres companyies.

Tenim els millors preus amb les millors garanties del mercat, detectarem què necessites i oferirem la millor solució per cobrir les teves necessitats. Els autònoms i les empreses han de cobrir possibles reclamacions per Responsabilitat Civil, d'explotació, productes. Tenim també assegurances per a furgonetes, camions, flotes de vehicles. Assegurem locals, oficines, naus industrials sempre detectant possibles cobertures necessàries depenent del sector a què pertanyen els nostres clients.

També som especialistes en productes financers per obtenir la millor rendibilitat/seguretat que necessites. Promovem l'estalvi com a instrument de previsió per assolir objectius personals o conjunts com ara la compra d'una segona residència, estalvis per a estudis a l'estranger. Oferim dipòsits anuals, fons d'inversió, plans de pensions… estarem encantats de poder-te ajudar integralment al teu desenvolupament econòmic per complir els objectius que ens proposis. 

El seguro de coche ha sufrido en los últimos años una competencia atroz con la llegada de las compañías Low Cost. Estas ofrecen unos precios muy reducidos, en la mayoría de ocasiones, a costa de minimizar las coberturas de la póliza. Todo esto perjudica enormemente el servicio que ofrecen estas compañías. En VYA Asesores tu Asesoría-Gestoría de confianza en Granollers, te ofrecemos la posibilidad de estudiar tu póliza y darte una solución mejor en una compañía que genere la total confianza. Además ofrecemos un servicio personalizado con un asesor que tratará la post-venta sin que tengas que llamar a un teléfono 902 al que atenderá siempre una persona diferente.

Estàs buscant assegurança de llar a Granollers, Canovelles o Les Franqueses del Vallès?

Te ofrecemos las mejores coberturas del mercado, actualizamos tu póliza obsoleta, analizamos tu hogar, tu bien más preciado. Te pediremos toda la información necesaria para que estés bien cubierto, actualizaremos el año de construcción de tu piso o torre, actualizaremos las reformas hechas en tu propiedad, ajustaremos los capitales en función de tus necesidades e inquietudes.

Parlem?
El responsable d'aquest lloc web és VYA Asesores Digitales SL. Finalitat de la recollida i tractament de les dades personals: atendre la teva sol·licitud d'informació i contactar-te ocasionalment per a oferir-te informació sobre els nostres serveis de Gestoria, Assessoria o Assegurances. Mai cedirem les teves dades a altres empreses. Legitimació: el consentiment de l'interessat. El destinatari es Pedro Vázquez Villodre, propietari i soci director de VYA Asesores Digitales SL. Podràs exercir els teus drets d'accés, rectificació, limitació o supressió de tus datos en admin@vya.es. Al marcar esta casilla y enviar el formulario de contacto, declaras haber leído y aceptado nuestra Política de Privacitat
Obrir chat
1
Scan the code
Parlem?